MOR

BLOGGER

COMMUNITY

Momster er et fællesskab af mødre, der blogger. Sammen forener vi os og inspirerer alle kvinder i Danmark, der har børn eller venter børn.

På momsterkontoret er vi et team af fire mødre, der sørger for den daglige drift af platformen.

Når man styrer en digital platform foregår det meste på mail og sociale medier. Men vi elsker at få besøg, så du er altid velkommen forbi til en kop kaffe eller juice.

FÅ DIN EGEN BLOG

På Momster er det nemt og sjovt at blogge og vi har mødre fra hele landet, der opretter blogs. Det er nemlig ligegyldigt, om du har en stor, lille, tyk eller fjollet blog – ligesom vores børn er alle blogs smukke på hver sin måde.

Du kan også blive blogger. Du kan oprette dig som blogger lige her, så du kan komme i gang i dag. Har du i forvejen en blog, rykker vi den herover for dig.

MOMSTERET I OS ALLE

Vi mødre elsker vores børn. Men engang imellem bliver vi alle til en MOMSTER. Du ve’, det indre bæst i os, der stikker hovedet frem, når ungerne driver én langt nok ud. Monsteret. Du kender hende! Du er hende!…nogen gange. Og det er ok, for det sker for os alle. Det skal ikke være tabu, tværtimod. Vi skal tale om det og vise vores hverdag hver eneste dag.

Du kan også blive blogger og tale om dit momsterliv eller alt det andet, du har lyst til. Send en mail til info@momster.dk og skriv lidt om dig selv. Har du i forvejen en blog, rykker vi den over i netværket for dig.

MOMSTERS HISTORIE

Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018

Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018

Morblog

Da jeg gik gravid i 2011, oplevede jeg et enormt stort behov for at følge andre kvinder i deres graviditet og læse om alt det, jeg også gik igennem. Der var dog ikke mange danske morbloggere på markedet dengang. Så jeg oprettede min egen blog.

Som årene gik observerede jeg, at tendensen til morblogging voksede herhjemme – men at der manglede et netværk og et fællesskab. Ideen til et morbloggercommunity voksede i mig og fik hurtigt ben at gå på i takt med min egen tumling derhjemme. Endelig i maj 2017 launchede jeg MOMSTER – platformen, du lige nu er inde på.

Fællesskab

Jeg stiftede Momster, fordi jeg savnede et fællesskab for morbloggere, så vi mødre kan lære af og inspirere hinanden igennem ærlige historier fra hverdagen uden at blive forstyrret af larmende reklamer mellem indlæggene.

Så velkommen til! Jeg håber, du får en masse inspiration til dit morliv fra alle vores dejlige momsterbloggers, kærligst Esme.


Esme Emma Sutcu

CEO & FOUNDER

ees@momster.dk

Jeg er mor til en 6-årige krudtugle. Min baggrund er nyhedsjournalist og radio- og tv-vært, og jeg er tidligere morblogger. Jeg har altid været drevet af min nysgerrighed og interesse i andre menneskers liv – måske fordi jeg selv har en blandet baggrund. Ikke desto mindre har jeg opfyldt en kæmpe drøm i at stifte Momster.

Mira Tivie Hitt

COO & HEAD OF CAMPAIGN

mth@momster.dk

Jeg er i gang med en kandidat i kommunikation med fokus på digitale medier. Oven i hatten har jeg en skøn dreng på halvandet år. Jeg elsker at nørde ‘mor-ting’ på nettet og lure med hos morbloggere, så Momster er et rent mekka for mig. Som Head of Campaign er det mig, der koordinerer Momsters blogkampagner.

Anne-Sofie Nielsen

CAMPAIGN ASSISTANT

aie@momster.dk

Min opgave er at assistere og koordinere Momsters blogkampagner. Jeg er alenemor til en lille fyr på 1 år. Jeg var den første i min venindekreds, der blev mor, så da jeg fik øjnene op for Momster, var det super fedt at følge med i mødres liv, blive inspireret og få gode tips og tricks.Julie K. Lundsby

CAMPAIGN ASSISTANT

info@momster.dk

Jeg har en baggrund i kommunikation og tv. Jeg har ingen børn selv, men elsker at babysitte. På Momster hjælper jeg med indhold til sociale medier samt kampagneopgaver. Jeg er vild med, at Momster er en digital startup, der arbejder med mikroinfluencers, som jeg mener kan en masse.

Linea Boss

COLLABORATION MANAGER

collaboration@momster.dk

Det er min opgave at tage mig af de virksomheder, som ønsker at samarbejde med Momsteruniverset. Jeg har en kandidat fra CBS, og er vant til at arbejde med projekter og mange forskellige kunder. Og så er jeg mor til en 1-årig pige, der holder mig travlt beskæftiget.

Kelvin Nielsen

TECHNICAL MANAGER

admin@momster.dk

Jeg står for teknikken på Momster, og sørger for at klare alle de udfordringer, der kastes mod platformen og bloggerne. I min fritid er jeg glad for racerløb, hvilket jeg som dreng troede, jeg skulle leve af. Det blev i stedet IT. Jeg bor med min kæreste og alle vores kæledyr, der bla tæller hunde, katte og kanin.

Momster 6 mdr 1. nov 2017

Momster 1 års fødselsdag 1. maj 2018