ANNONCERING

Med mere end 100 morbloggere fra hele Danmark kan vi med stolthed kalde os landets største morbloggernetværk

Vores bloggere er mødre, der varierer i alder, familieforhold og antallet af følgere. Derfor er der indlæg og emner om alle til alle.

Er du virksomhed og ønsker mødre til at omtale dit brand, kan du sende en mail til info@momster.dk med en præsentation af dit brand og produkt, og vi kan udarbejde et skræddersyet oplæg til dig.

Du kan også hoppe ind på vores influencerjobportal momsterjob.dk og selv lægge et job op til de knap 500 morinfluencere, der ønsker at udføre jobs på deres sociale platforme.

TEST I NATURLIGT MILJØ

Nøgleordene i Momsteruniverset er ikke kun den ærlige mor, men også den troværdige mor. Fra deres naturlige miljø i hjemmet testes og afprøves produkterne for derefter at blive omtalt for deres trofaste følgere. Vores bloggere er alle mikrobloggere, derfor tilbyder vi pakker med flere bloggere til at omtale produkterne.

FORLØB

De fleste kampagner følger et standardforløb, hvor bloggerne modtager produktet, prøver det, skriver et blogindlæg på egen blog og derefter en anmeldelse til Momster Test og udgiver opslag på Instagram. Men vi er imødekommende over for kreative ønsker for både produkter, tjenester, ydelser og koncepter.

Troværdighed

Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til en kampagne, hvis produktet ikke er relevant for vores bloggere, da troværdighed og ærlighed er det absolut vigtigste på vores platform.

Man kan ikke købe god omtale på Momster, og man kan heller ikke som virksomhed få mulighed for at godkende omtale inden udgivelse. Momster respekterer og anerkender bloggernes holdninger 100%.

Samarbejdspartnere

Vi har siden launch i maj 2017 organiseret over 100 blogkampagner, hvor bloggere har testet og anmeldt produkter fra familierelevante brands.

Seneste Fra Momsterblog

Månedens morblogger momster
Af Momster Blog · · 7:23

Månedens morblogger ...

Meyermor – hun er indbegrebet afmommyness! Man kan ikke andet end at tage hatten af, og kaste den højt op i vejret for ...
Læs mere
Af Momster Blog · · 7:17

Momster News #4

De sidste par måneder har vi arbejdet på et nyt projekt, nemlig Momsterjob. Det delte vi med dig og alle i andre skønne mødre i ...
Læs mere