ANNONCERING

Med mere end 100 morbloggere fra hele Danmark kan vi med stolthed kalde os landets største morbloggercommunity.

Vores bloggere er alle mødre, men varierer i alder, familieforhold og antallet af læsere. Derfor er der noget for alles smag.

Er du virksomhed og ønsker mødre til at teste dit produkt, kan du sende en mail til info@momster.dk med en kort præsentation af dit brand, og vi kan udarbejde et skræddersyet oplæg til dig.

MOMSTER TEST

Key wordsene i Momster-universet er ikke kun den ærlige mor, men også i den grad troværdighed. Vi sørger for at finde de mødre, som matcher lige præcist dit produkt og den vinkel, du ønsker fremhævet. Fra deres naturlige miljø i hjemmet kan dit produkt testes og afprøves. Herefter anmeldes det ud fra punkterne funktion, nødvendighed, kvalitet og pris. Kontakt info@momster.dk for et oplæg, der passer præcist til dig.

FORLØB

De fleste kampagner følger et forløb, hvor bloggere modtager et produkt, tester det, skriver et blogindlæg på egen blog og derefter en anmeldelse til Momster Test. Men vi er imødekommende over for kreative ønsker, og vi omtaler både produkter, tjenester, ydelser og koncepter.

Troværdighed

Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til en kampagne, hvis produktet ikke er relevant for vores bloggere, da troværdighed og ærlighed er det absolut vigtigste for vores platform.

Man kan ikke købe god omtale på Momster, og man kan heller ikke som virksomhed få gennemlæst anmeldelsen inden udgivelse. Momster respekterer og anerkender bloggernes holdninger 100%.

Tidligere samarbejdspartnere

Vi har i løbet af 2018 organiseret 50 blogkampagner, hvor bloggere har testet og anmeldt produkter fra familierelevante brands.

Seneste Fra Momsterblog

Af Momster Blog · · 8:30

Momster News # 1

Hold nu op en start på året, vi har haft på Momster! 2019 er så meget vores år. Vi har igangsat en del og nået langt i vores ...
Læs mere
Af Momster Blog · · 8:00

Månedens morblogger ...

Åh, smukke Sanne! Sanne blogger på Incredibaby om hendes søde drenge, shopping, beauty og det helt almindelige hverdagsliv, som ...
Læs mere