ANNONCERING

Med cirka 100 morbloggere fra hele Danmark kan vi med stolthed kalde os landets største morbloggernetværk

Vores bloggere er alle mødre, men varierer i alder, familieforhold og antallet af læsere. Derfor er der indlæg og emner til alle.

Er du virksomhed og ønsker mødre til at omtale dit produkt, kan du sende en mail til info@momster.dk med en præsentation af dit brand og produkt, og vi kan udarbejde et skræddersyet oplæg til dig.

TEST I NATURLIGT MILJØ

Nøgleordene i Momsteruniverset er ikke kun den ærlige mor, men også den troværdige mor. Vi vil udvælge de mødre, som matcher til dit produkt og den vinkel, du ønsker fremhævet. Fra deres naturlige miljø i hjemmet kan produktet testes og afprøves og derefter omtales.

FORLØB

De fleste kampagner har et forløb, hvor bloggere modtager produktet, tester det, skriver et blogindlæg på egen blog og derefter en anmeldelse til Momster Test. Men vi er imødekommende over for kreative ønsker, og både produkter, tjenester, ydelser og koncepter omtales.

Troværdighed

Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til en kampagne, hvis produktet ikke er relevant for vores bloggere, da troværdighed og ærlighed er det absolut vigtigste for vores platform.

Man kan ikke købe god omtale på Momster, og man kan heller ikke som virksomhed få mulighed for at godkende omtale inden udgivelse. Momster respekterer og anerkender bloggernes holdninger 100%.

Tidligere samarbejdspartnere

Vi har siden launch i maj 2017 organiseret 75 blogkampagner, hvor bloggere har testet og anmeldt produkter fra familierelevante brands.

Seneste Fra Momsterblog

Månedens morblogger momster
Af Momster Blog · · 7:23

Månedens morblogger ...

Meyermor – hun er indbegrebet afmommyness! Man kan ikke andet end at tage hatten af, og kaste den højt op i vejret for ...
Læs mere
Af Momster Blog · · 7:17

Momster News #4

De sidste par måneder har vi arbejdet på et nyt projekt, nemlig Momsterjob. Det delte vi med dig og alle i andre skønne mødre i ...
Læs mere