BLOGCOMMUNITY FOR MØDRE

Momster er en bloggercommunity for kvinder, der har børn eller venter.
På Momster er det nemt, gratis og sjovt at blogge. Og det er ligegyldigt, om du har en stor, lille, tyk eller fjollet blog. Ligesom vores børn er alle blogs smukke på hver sin måde.
Vi mødre elsker vores børn. Men engang imellem bliver vi alle til MOMSTERET – fjæset der stikker hovedet frem, når børnene driver én langt nok ud. Du kender hende! – og det er ok, for det sker for os alle. Det skal ikke være tabu, tværtimod. Vi skal tale om det og vise vores hverdag hver eneste dag.
Du kan også blive blogger. Send en mail til info@momster.dk og skriv lidt om dig selv. Har du i forvejen en blog, rykker vi den herover for dig.

MIN HISTORIE

Jeg stiftede Momster, fordi jeg som mor og blogger savnede et blogfællesskab kun for mødre. Da jeg gik gravid i 2011, oplevede jeg et enormt stort behov for at følge andre kvinder i deres graviditet og læse om alt det, jeg også gik igennem. Der var dog ikke mange danske morbloggere på markedet dengang. Så jeg oprettede min egen.
Som årene gik observerede jeg, at tendensen til morblogging voksede herhjemme. Ideen til et morbloggerfællesskab fik hurtigt ben at gå på i takt med min egen tumling derhjemme. Endelig i maj 2017 launchede jeg så platformen, du lige nu er inde på.
Så velkommen til! Jeg håber, du får en masse inspiration til dit morliv fra alle vores dejlige momsterbloggers, kh Esme Emma Sutcu.

VIL DU VÆRE EN DEL AF MOMSTER?

Har du en lille blogger gemt inde i maven, som skriger på at komme ud, så skriv til os på info@momster.dk.
Hvis du er en virksomhed, der ønsker blogomtale hos vores bloggere, så skriv til info@momster.dk.