MOR

BLOGGER

COMMUNITY

Momster er et fællesskab af mødre, der blogger. Sammen forener vi os og inspirerer alle kvinder i Danmark, der har børn eller venter børn.

På momsterkontoret er vi et team af fire mødre, der sørger for den daglige drift af platformen.

Når man styrer en digital platform foregår det meste på mail og sociale medier. Men vi elsker at få besøg, så du er altid velkommen forbi til en kop kaffe eller juice.

FÅ DIN EGEN BLOG

På Momster er det nemt og sjovt at blogge, derfor har vi mødre fra hele landet, der opretter blogs. Det er nemlig ligegyldigt, om du har en stor, lille, tyk eller fjollet blog. Ligesom vores børn er alle blogs smukke på hver sin måde.

Vi mødre elsker vores børn. Men engang imellem bliver vi alle til MOMSTERET – fjæset der stikker hovedet frem, når børnene driver én langt nok ud. Du kender hende! – og det er ok, for det sker for os alle. Det skal ikke være tabu, tværtimod. Vi skal tale om det og vise vores hverdag hver eneste dag.

Du kan også blive blogger. Send en mail til info@momster.dk og skriv lidt om dig selv. Har du i forvejen en blog, rykker vi den herover for dig.

MOMSTERET I OS ALLE

Vi mødre elsker vores børn. Men engang imellem bliver vi alle til en MOMSTER. Du ve’, det indre bæst i os, der stikker hovedet frem, når ungerne driver én langt nok ud. Monsteret. Du kender hende! Du er hende!…nogen gange. Og det er ok, for det sker for os alle. Det skal ikke være tabu, tværtimod. Vi skal tale om det og vise vores hverdag hver eneste dag.

Du kan også blive blogger og tale om dit momsterliv eller alt det andet, du har lyst til. Send en mail til info@momster.dk og skriv lidt om dig selv. Har du i forvejen en blog, rykker vi den over i netværket for dig.

MOMSTERS HISTORIE

Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018

Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018

Morblog

Da jeg gik gravid i 2011, oplevede jeg et enormt stort behov for at følge andre kvinder i deres graviditet og læse om alt det, jeg også gik igennem. Der var dog ikke mange danske morbloggere på markedet dengang. Så jeg oprettede min egen blog.

Som årene gik observerede jeg, at tendensen til morblogging voksede herhjemme – men at der manglede et netværk og et fællesskab. Ideen til et morbloggercommunity voksede i mig og fik hurtigt ben at gå på i takt med min egen tumling derhjemme. Endelig i maj 2017 launchede jeg MOMSTER – platformen, du lige nu er inde på.

Fællesskab

Jeg stiftede Momster, fordi jeg savnede et fællesskab for morbloggere, så vi mødre kan lære af og inspirere hinanden igennem ærlige historier fra hverdagen uden at blive forstyrret af larmende reklamer mellem indlæggene.

Så velkommen til! Jeg håber, du får en masse inspiration til dit morliv fra alle vores dejlige momsterbloggers, kærligst Esme.

 

Esme Emma Sutcu

CEO & FOUNDER

Jeg er mor til en 6-årige krudtugle. Min baggrund er nyhedsjournalist og radio- og tv-vært. Og så havde jeg en morblog i mange år. Jeg har altid haft en kæmpe nysgerrighed og interesse i andre menneskers liv, måske fordi jeg selv har en blandet baggrund. Ikke desto mindre har jeg opfyldt en kæmpe drøm i at oprette Momster, hvor der dagligt udgives indlæg fra livet.

 

 

Mira Tivie Hitt

CAMPAIGN MANAGER

Jeg er i gang med at læse en kandidat i kommunikation med fokus på digitale medier. Oven i hatten har jeg en skøn dreng på halvandet år. Jeg elsker at nørde ‘mor-ting’ på nettet og lure med hos morbloggere, så Momster er et rent mekka for mig. Som Campaign Manager er det mig, der koordinerer Momsters blogkampagner.

 

 

Anne-Sofie Nielsen

CAMPAIGN ASSISTENT

Jeg hedder Anne-Sofie og er Campaign Assistant. Her er min opgave at assistere og koordinere Momsters blogkampagner. Jeg er alenemor til en lille fyr på 1 år. Jeg var den første i min venindekreds, der blev mor, så da jeg fik øjnene op for Momster, var det super fedt at følge med i mødres liv, blive inspireret og få gode tips og tricks.

 

 

Mette Røddik

DIGITAL MANAGER

Jeg er mor til jordens måske største ballademager på et år. Jeg elsker at være kreativ, er lidt af en beauty-nørd og så er jeg vild med at binge tv-serier. Min ultimativt guilty pleasure er helt klart at se Paradise Hotel, men det må du endelig ikke sige til nogen. Som Digital Manager på Momster er det mig, der står for alt Momsters digitale indhold på blog og SoMe.

 

Kelvin Nielsen

TECHNICAL MANAGER

Jeg står for teknikken på Momster, og sørger for at klare alle de tekniske udfordringer, der kastes mod platformen Momster og alle dens bloggere. I min fritid er jeg glad for at køre racerløb, hvilket jeg som dreng troede jeg skulle leve af. Det blev i stedet IT. Jeg bor med min kæreste og alle vores kæledyr, der bla tæller hunde, katte og kanin.