Jeg fik ideen til Momster, mens jeg læste min kandidat i journalistik. Her skulle vi udvikle en platform for digitale mediebrugere, og jeg var helt blank. Jeg var lige kommet tilbage på studiet efter at have været på arbejdsmarkedet i nogle år. Og det eneste, jeg havde lyst til, var at være hjemme med min datter, og bare hygge og læse om morliv, madretter og børneværelse. Alle de emner som jeg elsker at læse om på blogs.

Og så kom ideen! – jeg skulle lave et blogfællesskab for alle os mødre, der elsker at skrive og læse om det ærlige morliv.

Derfor besluttede jeg mig for at forene os kvinder, da jeg er sikker på, at vi både kan hjælpe og lære af hinanden og derved stå stærkere.

HVAD ER EN MOMSTER?
Engang imellem bliver alle mødre til en momster. Du ve’, hende der stikker hovedet frem engang imellem, når børnene driver én langt nok ud. Du kender hende! – og det er ok, for det kan ske for alle os mødre.

HVEM KAN VÆRE MED?
Momster er til og af kvinder, der har børn eller planlægger at få børn. Vi er alle mødre, der elsker vores børn.

VIL DU VÆRE EN DEL AF MOMSTER?
Har du en lille blogger gemt inde i maven, så skriv til mig på info@momster.dk, og du kan komme i gang med det samme.

Hvis du er en virksomhed, der gerne vil annoncere hos vores
bloggere, så kan du få et mediekit ved at skrive til info@momster.dk.