baby-child-newborn-arms

ANNONCERING

Med mere end 100 morbloggere fra hele Danmark kan vi med stolthed kalde os landets største morbloggercommunity.

Vores bloggere er alle mødre, men varierer i alder, familieforhold og antallet af læsere. Derfor er der noget for alles smag.

Er du virksomhed og ønsker mødre til at teste dit produkt, kan du sende en mail til info@momster.dk med specifikke ønsker, og vi kan udarbejde et skræddersyet oplæg til dig.

MOMSTER TEST

Nøgleordet på Momster er ikke kun den ærlige mor, men også i den grad relevans. Vi sørger for at finde lige præcis de mødre, som matcher dit produkt. Ud fra deres naturlige miljø i hjemmet kan dit produkt testes og afprøves. Herefter anmeldes det ud fra punkterne funktion, nødvendighed, kvalitet og pris. Kontakt info@momster.dk for et oplæg der passer præcist til dig.

 

FORLØB

Sådan forløber de fleste kampagner, men vi er imødekommende over for kreative ønsker, og vi tester både produkter, tjenester, ydelser og andre familierelevante produkter.

 

Vi forbeholder os dog retten til at sige nej tak til en kampagne, hvis produktet ikke er relevant for vores bloggere, da troværdighed og ærlighed er det absolut vigtigste for vores platform.

Tidligere samarbejdspartnere

Vi har i løbet af 2018 lavet 50 blogkampagner, hvor momsterbloggerne har testet og anmeldt produkter fra lækre og familie-relevante brands.

 

Seneste Fra Momsterblog

Af Momster Blog · · 9:30

Fem stærke råd til at ...

Af Esme Emma Sutcu Hvordan laver man det gode blogindlæg, der bare fejer benene væk under læseren? Hvordan laver man gode indlæg, ...
Læs mere
Af Momster Blog · · 11:30

10 aktiviteter du kan ...

Af Mette Normann Røddik Du er på barsel. En tid, der hurtigt går med at snuse til din lækre baby, at skifte den ene ble efter den ...
Læs mere